Thursday, February 10, 2011

si dia seperti lelaki korea

iye smlm 9 feb 2011.. tp br hr nie aku teringat.. bgus satu peningkatan yg baik.. aku dh mula lupa..=) ape2 pun happy belated bday to him..

skrg lupakan psl besday.. actully nk cter psl smlm g outing ngan member 1 team.. sukenye.. dpt jugak aku men ice skating..yg selama ni aku nk men2 sgt.. p xde member nk ajak.. bgus la diorg berani mencuba benda br.. =)

aku mula 2 igt mcm ssh je.. dlu2 pn la main kasut roda.. p mase tu mase skolah rendah..skli masuk 2 je kt tempat ice skating.. boleh main ngan relax je.. cuma die agak licin skit.. n aku xpandai nk break mcm ner lg.. =P iye la kasut roda break blkg.. kasut skate depan.. so mcm pelik skit. mmg puas la ht... harga pun ok.. non stop rm 25.. sepatutnya rm 23 tp sbb chinese new year up rm 2..

p yg plg best bile aku nmpk sesorg berpakaian seperti org korea.. waaa.. bagaikn jatuh cinta pandang pertama.. mula2 bertembung kt dpn tempat nk masuk skate..die xpandai main pun.. p tetap maintain macho mase main ice skating.. ni yg aku suke nie.. p serius weh.. mase mula2 nmpk.. mata tak berkelip2.. berdiri kaku je dpn die..

waa.. serius aku mmg tergoda ngan die. dan sekali 2 mase aku tgh skating aku nmpk die btulkn tali kasut kt luar.. sambil aku tunjuk die kt farah.. skli die agkat muka la pulak.. alahai mmg xleh nk ckp ape la


dh penat main.. lepak2 jap kt luar.. sambil borak2.. mmg story psl mamat mcm korea 2 la.. dan tibe.. die keluar dr tmpt main skating.. dn annisah tibe2 ckp kt die " my friend want to take picture with u" dan mamat mcm korea " okay" sambil senyum.. huhu.. aku pun ape lg.. paskn icomot kt annisah pastu ckp kt mamat mcm korea " nice hair cut" haha.. mmg xbleh blah la..



p/s : syg nye aku terlupa tnye name die

1 comment:

Qema said...

wahhh ensem!!! aku pulak tergoda skali. huhu