Thursday, August 4, 2011

10 yg nk diluahkan

Assalamualaikum,

1. Salam Ramadhan.. tak sempat nk ucap utk Begitu Indah. Bz teramat sgt n keletihan. Semoga dpt kita dpt menjalani ibadah puasa dgn baik dan penuh keimanan =)

2. Kerja amat memenatkan.. serius meningatkan aku 5 thn lalu.. saat2 partikal dkt Golden Sands Resort. mase tu bln puase aku keja kt open kitchen dpn swimming pool. Serius kehausan sgt2.. rsnya lg perit haus dlu berbanding kerja skrg. Dlu bile aku tgk bar sblh tu tuang beer pun rs mcm sedap je bile dpt.. Astarfirullah.. ape la yg aku pk sgt saat 2. Alhamdulillah berjaya juga aku atasi nafsu itu. =)

3. Bulan Ramadhan ni.. cuma beberapa hari je dpt shift pg. yg len smua middle and evening shift. Ape lg kena buka kt office... bulan2 mulia ni pun ade je yg nk cr psl ngan ktorg nie.. kalo yg bkn muslim aku xkesah sgt.. tp yg muslim tu yg wat aku sakit ht.

4. 9 days more utk tamatkn contrct. p dh dpt jd permenant. oopss!! masih lg terikat ngan company ni.

5. calculating KIM HYUN JOONG Asia Tour 2011 BreakDown. frust ar sbb die wat time puase.. tp die sbbkn jatuh pd off day.. aku tetap mahu pergi. n yg bgus it free =D

6. Base on the below pic, bulan yg menyebabkan peformence aku jatuh gile2... tu stm phone aku dan itu la tarikh last yg aku Call die.. dan aku akn igt Tarikh itu sampai bile2.


7. Skrg aku phm.. kenapa masih xde lg.. what to do.. just go with the flow. I do like him n love him tp bak ayat dlm Ayat-Ayat cinta " skrg aku mengerti apa erti cinta dan ingin memiliki" huhu walaupun masih bertanda tnya n masih berbekas pd hati.

8. Aku harap keajaiban berlaku. semua berserah Pd Allah. Aku dan berusaha. Hope dpt blk TRG raya thn ni.

9. Busy mencari baju utk ke Korea. time Autumn dh sejuk

10. Lastly, Sy ......................................

p/s : ok im fine.. _ E_ _K _ mmg J_ _ A _

No comments: