Thursday, March 22, 2012

Klcc + Mr Park

Apa kabar Begitu indah.. Serius aku bz sgt.. Haha..off day pun asyik kuar je.. Baru2 nie kwn aku yg dr Korea.. Yg buat aku bunga2 kt Seoul thn dlu =p dtg mesia..

Serius bdk lelaki ni berani mati.. G travel sorg2.. Actually aku xplan sgt pun nk jumpe die.. Mmg ade janji mase kt Korea dlu.. Tp mcm kalo ade rezeki jumpe.. Kalo xde xpe la..

Ari 2 aku lepak2 je kt Umah.. Iyela tgh off day.. Mmg syok tgk cter Korea d petang2 hari. Dpt msg dr Chung Hwa. Mcm terkejut skit aku, ape???!!! die dh kt KL

Aku jd serabut nk jumpe die kt ner.. Mula2 aku ckp kt Pavillion sbb dkt ngan hotel die.. Tp aku tkr plan Klcc, sbb ape aku tkr??? Sbb aku xigt jln g Pavillion.. Hahaha~~

Aku janji ngan die kul 5.30. Tp kul 5 aku dh smpi.. X jem la plak.. Sementara tgu die.. Aku g bli brg skit kt Watson.. Then dpt call dr die.. Jd mcm terencat skit sbb die pun dh ade kt dlm Watson... Hahaha

Then ktorg lepak kt food court Klcc je.. Die nk sgt mkn Nasi lemak.. Pastu tahu pun xthn pedas...borak2 la mcm2

Aku penat nk bg phm ape die ckp.. Jd mcm itik ckp ngan ayam lak rs...Tp rs enjoy n fun..Walaupun aku rs, aku n die ssh nk phm Antara satu sama len..rs mcm seronok la plak.. Bile nk phm die

Dh bosan lepak foodcourt die ajak aku g minum kopi!! Korea n kopi mmg xleh di pisahkn .. Aku ckp aku kurang minat.. Tibe2 kuar kt fikiran aku.. Ice cream.. And he agree with me..mase tgh menikmati ice cream, Chung Hwa byk kali ckp "Alia u should get married" kawin???? mmg la aku nk kawin awal... tp aku xde calon =P. sng je aku jawap kt die " i never think about it".


Yg aku rs mcm segan lak ngan die, smua die blja aku.. Die langsung x bg aku byr.. Npe lelaki melayu xde yg mcm nie yer?? Haha~~

Then. Kami g taman klcc tgk Klcc yg berdiri megah.. Chung Hwa dgn bangga "this is Korea engineering, proud to be korean" Tp aku tgk Klcc mcm bosan je..haha..


Pastu lepak.. Ngadap Klcc.. Chung Hwa keep saying want to stay in Malaysia.. Get married early.... Aku tnye die ape reasonnye.. 1st sbb die suke malaysia.. 2nd sbb die nk hidup die lengkap..

Jauh dh bdk nie pk.. Bgus2.. Doakn die dpt ape die nk.

Around 8.30.. We said to each other anyong.. See u at Seoul next month...=D calga~~~

No comments: