Thursday, October 18, 2012

Autumn Trip, Hanoi Vietnam day 4

Hello,
Esok dh nk blk, mlm ni last shopping kt Hanoi old Quarter, beli extra bag sbb dh tak muat bag...haha aku terbawak extra baju, slh calculate hari ptt la berat giler.

orang Vietnam ni mmg la.. die kalo xsuke kte langsung xleh nk tawar, benci aku... nasib ade kedai pakcik ni dpt la beli bag harga rm 15...pastu aku bli magnet utk peti ais, blk bilik berkemas..dan ZZZ

bangun mcm biase... breakfast la pisang, mmg aku kelaparan...ssh la nk mkn kt cni. transfer ke airport, ni lg satu bagi angin satu badan, sengal nye imegresen die... line yg aku beratur bapak lembab, lps aku je die terus blah g rehat, sian kakak blkg aku xlps... pastu kena beratur line len... smua lain lembab!!!!.

naik flight, dh pk nk mkn pe... yaAllah mmg dugaan.. nasi lemak dh xde... owh lg sekali aku angin satu badan, moral sila pre-order kalo blk mesia.. mkn la maggie kari...hehehe..smua satu flight kelaparan dr blkg sampai depan order maggie...hahahaha  then layan tdo sampai mesia.. =P

p/s : pengalaman mengajar aku lebih berhati2 =)

No comments: