Monday, October 25, 2010

Cita-Cita

Genap 3 bln aku keja.. smlm bersamaan 24/10/10 ade confirmation utk pekerja contract. then ade satu ruang 2 tnye matlamat aku kerjaya aku.. aku mcm blur.. sbnye aku xtahu pun ape fokus aku.. yg aku tahu skrg.. aku nk kja ngan btul..performance bgus, then xde defect 2 je.. p bile TM aku tnye psl short term and long term goal aku mcm blur je.. iye la setahu aku bile kwn2 aku tnye pas abis contract nk wat pe.. aku mesti ckp nk jd SURI UMAH TANGGA SEPENUH MASA huhu.. serius aku xtahu aku nk jd ape.. ape yg aku minat pun xtaw.. nk ckp suke masak gile2 xde la pulak.. menjahit..rajin leh la buat.. yg aku tahu aku suke duk lepak tgk cter korea :P
huhu..

teringat lak dlu2 mase kecik, bile cikgu ckp nk jd ape mesti ckp CIKGU.. p skrg..rs mcm xleh je jd cikgu.. entah la.. aku serius xtaw nk jd ape..ape aku suke.. ape hobby aku.. yg aku tahu skrg ni.. just go with the flow.. nk berjaya usaha & mtk pd Allah, insyaAllah

p/s : mcm ner korang lak?

No comments: