Thursday, September 22, 2011

Ulang Tahun Kelahiran yg ke 24

22 September 2011

Selamat Hari Lahir Yg ke 24..

Alhamdulillah aku masih di beri nikmat bernafas..dan ruang utk bertaubat.
Bertambah usia setahun lagi.. dimana aku meningkat semakin dewasa..semakin berusia dan semakin dekat dgn kematian.

Seperti tahun lepas.. tahun ni mase time bday aku keja.. huhu.. dan yg best gile aku keja 3-12am hari ni.. =P

tQ kepada Mama n Papa kerana mendidik, menjaga, melindungi, memberi cinta dan kasih sayang kepada aku dr kecik hingga aku dewasa juga aku yakin sehingga aku tiada lagi =) tibe rase nk nagis lak.. i love them so much..

Papa kejut aku pukul 12 mlm ucap happy bday.. aku dgr tp mate aku xleh bukak.. cuma rs papa usap pipi aku dan memberikn aku cium kasih sorg bapa. dgn jugak kakak bising2 ckp happy bday tp aku ngantuk sgt.. xleh nk bukak mata.. yg tahu ade kotak hadiah comel =) dan isi nya juga sgt comel..papa juga hantar sms kt no Maxis aku "happy Birthday"


Sms aku terima dari mama jam 9.06am dr hp celcom aku yg cuma aku bace lepas aku abis masak utk Tgh Hari
"Wake up dear, hp bday be good, nice and sweet lady. May Allah berkat dn berikan a nice guy"

haha tergelak aku bace sms 2. dan hadiah hari jadi dr mama ialah baju kurung pahang yg sgt cun dan aku tak sabar2 nk pakai.. mama dh bg smggu awal =P

Thx utk my Kakak n Adik.. thx for everthing.. atin sayang..sayang..sayang sgt kakak n adik

Next.. tQ kpd mustika team Astro CCC.


Thx 2 All FB friends yg wish my birthday.. dr mlm tepat pukul 12 am hp aku tak berhenti bunyik..sehingga mengganggu tidur aku.. =P

then.. xde lg ucapan dr insan itu..insan yg dlu pembaca setia blog ini..cepat je mase berlalu.. rsnye mcm br 1 bln aku hantar di kt LCCT.. tp lupanya dh 1 thn dgn ucapan terakhir insyaAllah ade rezeki tahun depan kte jumpa lg.. nape la mesti dia yg masih aku igt, sedangkn setelah dia bertemu wali, meminta izin dan berjanji, dia menolak aku dan menikahi wanita lain..
Ya Allah.. kau ganti la dgn yg lain.. yg lagi baik..yg lagi ikhlas..yg lagi jujur..yg sanggup terima aku sbgai seorg isteri bkn yg jadikn aku tempat singgah utk disakiti.. Amin..

Lastly.. my Target.. dalam usia ini.. tp mcm dh terdelay je.. its ok.. i know he will come for me.. =)

p/s : target aku.. aku nk nikah dlm usia 24 thn.. insyaAllah

1 comment:

puteri cempaka biru said...

happy birthday fatin.. aku sayang kau.. semoga segala impian fatin akan tercapai