Tuesday, February 28, 2012

My gf and ex-gf

Annyonghaeseyo..

Currently I'm falling in love with this new gf.. Bkn xsyg yg ex.. Sy gak tp nk wat mcm ner kn.. Lumrah.. Habis madu sepah di buang...=p

Actually jgn slh phm.. Aku cume mengupgrade keyboards yg dh rosak ngan yg baru..

Berjasa giler si ex ni.. Aku guna sejak darjah 5 tu. br thn ni die nazak n meletup.. Mase papa belikn dlu mmg dh 2nd hand harga lak rm700.

Aku mmg kalo leh nk bli yg lg Bgus.. Tp budget xckup.. Huhu Angkat la yg nie.. Yg aku rs cun melecun gak..

Nk di jdkn cter.. Aku survey2 punya la ssh.. Iyela kalo aku msuk kedai music. Org xlyn sgt.. Iyela igt x mampu.. Dr bb aku mencari.. Dlm Internet smua endah tak endah je..

Lastly aku decide nk g 1u ade Yamaha kt ctu. Tp mcm sengal je pompuan melayu tu tak lyn aku.. Mcm shit je bile aku ckp nk wat installment die ckp kena rm5k ke ats.. Oit pompuan ko sgt menipu.. Aku wat ngan bnk.. Bnk byr ko penuh sengal!!!

Aku suggest jgn bli kt Yamaha 1u ni sgt kerek.. Kn ko dh ilang customer..

Aku jln2 lg jumpe satu kedai micado. Aku usha Yamaha keyboards.. Mula2 xde sape pun lyn.. Tp dtg sorg uncle Baju kuning.. Tnye n demo kn utk aku..
Dr mula2 nk Angkat psr e-333. Aku Angkat psr e-423..

Mula2 die xkate xde installment. Tp bile aku ckp kalo ade aku bli trus. Trus die call HQ n aku dpt my new gf.

Yg best.. Pakcik tu siap cr kn aku trolley utk carry benda alah 2.. Nasib baik la bli kt 1u.

P/s: org melayu jgn pandang rendah kt melayu.. Dan org melayu jgn belagak kalo ko lebih skit dr org Len.. Tp 2 la hakikat org melayu...

No comments: