Thursday, October 18, 2012

lagi persiapan pertunangan

Assalamualaikum,

Setelah 2 bln dh tak jumpe.. Hehe bkn selalu sgt pun jumpe =P finally En bkl tunang blk dr sarawak..9 hari lagi akan ditunangkan dgn En Radeen Harris...InsyaAllah

Byk benda die nk kena wat tu.. Hantaran belah die.. Nk di jdkn cerita, byk benda yg aku plan ngan die telah di cancel.. seperti biase baju aku mmg lmbt siap.. Mls dh nk ambik taw.. Xde nnt aku pakai baju raya aku =P lari tema...

Dan sekarang misi mencari baju Harris ni, serius penat.. Dr sunway ke oneU, dr new wing ke old wing smua kedai aku masuk, tp xjumpe2 gak colour peach... Ade pun lengan pendek... Xnk la.. X mcm kpop!!

Haha mengedik nk mcm kpop gak.. Mase jln blk new wing, mase ni dh give up.. Kalo xde.. Pakai cream je. masuk jap isetan.. Dr Jauh aku nmpk baju kaler peach oren2 skit... Mmg trus srh die try.. Sgt2 ikut citarasa aku.. Aku nk srh die pakai s.. Tp Harris ckp kecik.. Ok la try M.. Skli ketat gak la.. So die pakai L... Syg beso nye awk ni... Sy ni kecik je mcm kanak2 =P


Harga pun ok.. Xde la mahal mcm baju Len.. Majority kemeja len harga dlm rm 160.. Tp ni dpt rm 89.00 ade 10% less.. Eh! Bukan ke isetan mahal??

Dh penat.. Ktorg blk g singgah mkn burger Bakar .. Ok la... Kenyang aku... Boleh muncit ni kalo duduk ngan Harris =P


hehe selit skit pic cincin tunang n risik.. tp ni aku dh bli awal... lps raya puase dh bli...


p/s : Semoga Majlis Pertunangan berjalan dengan lancar..


2 comments:

soffea said...

Selamat bertunang fatin :) eh, sama la colour peach time soffea bertunang aritu.. But seriously, memang susah giler nak cari.. Nak2 baju my tunang.. Nasib jumpe kat Levi's. Hehe.

Fatin A'lia said...

Tq Soffea...
utk soffea selamat menjadi isteri yg baik =)